AVISTA gör det lättare för kunden att välja rätt smörjmedel: du får alltid topprodukter till fördelaktiga priser - tekniskt avancerade och optimerade för respektive applikation. Produktnamnen för AVISTA relaterar till produktområdet de är avsedda för. Förutom produkter relaterade direkt till den automotiva segmentet, erbjuder vi även ett brett utbud av industriella produkter samt specialiserade vätskor för både fordon och industri.

AVISTA följt av endast sitt segmentnamn (pace, pure, peer etc) är breda produkter som uppfyller samtliga krav som ett smörjmedel ska erbjuda.

AVISTA EVO är för de som vill ha högre kvalitet men fortfarande till ett attraktivt pris. Rekommenderas för professionell användning.

AVISTA EVO PRIME är "top of the line" produkter med de allra senaste och tekniskt mesta avancerade specifikationerna.

Ibland passionerad racerförare, ibland avslappnad bilförare, alla har sin egna hastighet. AVISTA pace är vår förstklassiga motorolja för personbilar och uppfyller samtliga krav för dagen automobila liv.

Inom logistik, är en sak viktigare än andra: att ständigt vara rullande. För endast det som är på väg skapar värde. AVISTA pure är optimerad för kontinuerlig användning i tunga kommersiella fordon.

Entreprenadmaskiner behöver uppvisa extremt pålitliga egenskaper. Detta är precis vad AVISTA peak är formulerad för.

Jordbruksmaskiner arbetar varje dag på extremt stora ytor. För just detta segment har vi utvecklat AVISTA path.

Våra smörjmedel för 2- och 4-taktsmotorer har vi utvecklat AVISTA pulse speciellt för skotrar, ATVer och motorcyklar med eller utan våtkoppling..

Hästkrafter är ingenting om det inte kan styras i rätt riktning. AVISTA peer är våra progressiva transmissionsoljor som säkerställer optimal kraftöverföring.

Att förflytta kraft är olja som gjord för. AVISTA hyd är ett omfattande hydraul-oljesortiment.

AVISTA tack är ett samlingsnamn för produkter med extra vidhäftande additiv avsedda för smörjning där centrifugalkraft är ett problem.

Många talar om tiden från 0 till 100, men ännu viktigare kan vara 100 till 0. Med AVISTA brake säkerställer du att bromsarna är i lika god form som motorn och transmissionen.

En vanlig uppfattning om AVISTA antifreeze eller glykoler över lag är att de endast fungerar som frysskydd. Sanningen är att dessa vätskor skyddar kylsystemet från bl.a. korrosion - hela året.